Συμμετέχουμε στην απεργία αποχή κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

 Νίκαια 7/8/2021


Μετά την προκήρυξη από την ΠΟΕΔΗΝ της Απεργίας-Αποχής από το καθήκον της επίδειξης ή κατάθεσης ή όποιου άλλου τρόπου επιλέγουν οι Διοικήσεις, από τους συναδέλφους του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και επιπλέον από τους προϊσταμένους των οργανικών μονάδων οποιουδήποτε επιπέδου από το καθήκον της συλλογής των εν λόγω πιστοποιητικών ή της συλλογής στοιχείων που αφορούν τον εμβολιασμό του προσωπικού καθώς και την αποστολή εξώδικου προς τα αρμόδια Υπουργεία, 

καλούμε

  • Όλους τους συναδέλφους να μην συμμετέχουν στην όλη διαδικασία επίδειξης ή κατάθεσης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε όποια χρονική στιγμή τους ζητηθεί.
  • Επίσης καλούμε όλους τους συναδέλφους που κατέχουν θέση ευθύνης, να μην συμμετέχουν στην συλλογή στοιχείων που αφορούν των εμβολιασμό του προσωπικού.
  • Η συμμετοχή στην απεργία αποχή κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού καθώς και το εξώδικο που απεστάλη από την ομοσπονδία στα αρμόδια υπουργεία και αποτελεί καθόλα νόμιμη συνδικαλιστική δράση όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του ν. 1264/82, παρέχει πλήρη κάλυψη σε όλους τους συναδέλφους.
  • Τέλος επισημαίνουμε στην διοίκηση και στις διοικητικές υπηρεσίες πως οποιαδήποτε χρήση των προσωπικών στοιχείων υγείας των υπαλλήλων, αποτελεί παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και διώκεται ποινικά.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όλους τους συναδέλφους με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γραμματέας
Τσολάκης Ιωάννης                                Βλάχος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ