Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 12/2/2021 και ώρα 13:00 στο προαύλιο του Νοσοκομείου με θέμα « Απεργιακή Κινητοποίηση της 16 Φεβρουαρίου και διεκδικητικό πλαίσιο»

 Νίκαια 8/02/2021

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Εργαζομένων καλεί όλους τους συναδέλφους σε

Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 12/2/2021 και ώρα 13:00 στο προαύλιο του Νοσοκομείου με θέμα « Απεργιακή Κινητοποίηση της 16 Φεβρουαρίου και διεκδικητικό πλαίσιο»

Συνάδελφοι, όλοι αντιλαμβανόμαστε πως η κατάσταση στο Νοσοκομείο έχει φτάσει πλέον στο μη παρέκει.  Είναι εμφανής η έλλειψη σχεδιασμού ενόψει της αύξησης των κρουσμάτων, καθώς και η απόφαση του υπουργείου για μη ενίσχυση του Νοσοκομείου.

Το τελευταίο δίμηνο μόνο έχουν συνταξιοδοτηθεί 19 συνάδελφοι, χωρίς να υπάρχει καμία πρόβλεψη αντικατάστασής τους με μόνιμο προσωπικό. Δεν υπάρχει ούτε ένα τμήμα στο Νοσοκομείο που να μην υποφέρει από υπό-στελέχωση, την οποία έρχεται να επιβαρύνει και η λειτουργία του Νοσοκομείου ως εμβολιαστικού κέντρου. Τα μηνύματα από όλο και περισσότερους συναδέλφους καταλήγουν στο «δεν αντέχω άλλο».

Αυτά τα μηνύματα πρέπει να τα μεταφέρουμε στους κατάλληλους αποδέκτες με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Το συναίσθημα που νιώθουμε να μας πνίγει από την υπό-στελέχωση και να μας στερεί προσωπικές στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους, πρέπει να το φωνάξουμε δυνατά.

Να κλείσουμε τα αυτιά μας στις φωνές που προσπαθούν να μας πείσουν πως όλα λειτουργούν άψογα, σε αντίθεση με αυτά που βιώνουμε καθημερινά. Να βγάλουμε προς τα έξω την δική μας οπτική, την οπτική της πραγματικότητας που βιώνουμε. Της πραγματικότητας που περιλαμβάνει, κόψιμο ρεπό, δουλειά για δύο και για τρία άτομα, ανάκληση της κανονικής μας άδειας, μη ένταξής μας στα ΒΑΕ και όλα τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.

Την Παρασκευή πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, γιατί δεν περισσεύει κανένας μας, γιατί η καθημερινότητά μας είναι υπόθεση όλων μας. Δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα αν δεν το διεκδικήσουμε. Η σκέψη που πρέπει να έχει ο καθένας μας στο μυαλό του είναι

«Η δική μου παρουσία θα κάνει την διαφορά»

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης          Βλάχος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ