Δυστυχώς η ζωή δεν κάνει διαλείμματα, Μπορούμε να δώσουμε την Αλληλεγγύη μας


Δυστυχώς η ζωή δεν κάνει διαλείμματα, δυστυχώς δεν περιμένει να τελειώσει μία κρίση για να μας ξαναβάλει στην καθημερινότητά μας. Για μερικούς ανθρώπους τα γεγονότα συνεχίζονται παράλληλα με την όποια κρίση.

Ο μικρός μας φίλος παρουσίασε προβλήματα υγείας με αποτέλεσμά σήμερα, την ώρα αυτή που γράφονται αυτές οι γραμμές, μπαίνει στο χειρουργείο σε μία ακόμη περιπέτεια υγείας στην οποία έχει τις ευχές όλων μας να βγει νικητής αλλά και να είναι η τελευταία μάχη που δίνει για την υγεία του. Είμαστε σίγουροι για την δύναμη που διαθέτει και η νίκη του είναι σίγουρη.

Σε αυτήν την δύσκολη μάχη, η βοήθεια μας μπορεί να του δώσει ακόμη περισσότερη δύναμη για να κερδίσει των αγώνα του. Μπορούμε να κάνουμε αυτό που ο καθένας μας δύναται από το περίσσευμα της αγάπης μας να ενισχύσουμε οικονομικά την οικογένεια που είναι στο πλάι του φίλου μας.
Δεν είναι μία πράξη που θα την δείξουν τα κανάλια είναι όμως μία πράξη που θα προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε έναν μικρό αγωνιστή.
Μπορούμε να δώσουμε την Αλληλεγγύη μας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

14/10/2019

Αγαπητοί Συνάδελφοι σκοπός της δημοσίευσής μας είναι να βοηθήσουμε μία συνάδελφο η οποία εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του παιδιού της το οποίο σήμερα είναι 14 ετών.

 Από την γέννηση του διαγνώσθηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίσθηκε με χειρουργικές επεμβάσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Όλη αυτή η περιπέτεια υγείας του, εκτός από τιτάνια σωματική και ψυχική προσπάθεια, στοίχισε αρκετά χρήματα όπως ο καθένας μας μπορεί να αντιληφθεί. Η μακρόχρονη αυτή περιπέτεια υγείας του μικρού μας φίλου απαίτησε συχνές νοσηλείες μέχρι και το παρόν έτος.
Το αποτέλεσμα για την οικογένεια είναι αυτήν την στιγμή να υπάρχει ένα χρέος στο ΜΗΤΕΡΑ συνολικής οφειλής 8.294,28 ευρώ (το οποίο όλο αυτό το χρονικό διάστημα αυξήθηκε), ποσό που δεν μπορεί να αποπληρωθεί όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε με τον μισθό ενός υπαλλήλου.

Η επιλογή του θεραπευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ ήταν αναγκαστική, λόγω της αποκλειστικής χειρουργικής αντιμετώπισης που δεν μπορούσε να παρασχεθεί σε δημόσιο Νοσοκομείο.

Μπορούμε όλοι να βάλουμε τον εαυτό μας στην θέση της συναδέλφου και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει και να την βοηθήσουμε να αντιμετωπίσει την οικονομική της οφειλή, έτσι ώστε να συνεχίσει τον αγώνα της για την υγεία του παιδιού της, με την ευχή μας να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια του μικρού μας φίλου.
Αποτέλεσμα εικόνας για αλληλεγγύη
Τα πλήρη αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν στον Σύλλογο για όποιον θέλει να τα εξετάσει.Στον παρακάτω Ερανικό Τραπεζικό Λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας 660/001608-05  με ΙΒΑΝ GR2901106600000066000160805, μπορούμε να συμβάλουμε και εμείς στον Αγώνα που δίνει η συνάδελφος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ