Μπορούμε να δώσουμε την Αλληλεγγύη μας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


14/10/2019

Αγαπητοί Συνάδελφοι σκοπός της δημοσίευσής μας είναι να βοηθήσουμε μία συνάδελφο η οποία εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του παιδιού της το οποίο σήμερα είναι 14 ετών.

 Από την γέννηση του διαγνώσθηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίσθηκε με χειρουργικές επεμβάσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Όλη αυτή η περιπέτεια υγείας του, εκτός από τιτάνια σωματική και ψυχική προσπάθεια, στοίχισε αρκετά χρήματα όπως ο καθένας μας μπορεί να αντιληφθεί. Η μακρόχρονη αυτή περιπέτεια υγείας του μικρού μας φίλου απαίτησε συχνές νοσηλείες μέχρι και το παρόν έτος.
Το αποτέλεσμα για την οικογένεια είναι αυτήν την στιγμή να υπάρχει ένα χρέος στο ΜΗΤΕΡΑ συνολικής οφειλής 8.294,28 ευρώ, ποσό που δεν μπορεί να αποπληρωθεί όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε με τον μισθό ενός υπαλλήλου.

Η επιλογή του θεραπευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ ήταν αναγκαστική, λόγω της αποκλειστικής χειρουργικής αντιμετώπισης που δεν μπορούσε να παρασχεθεί σε δημόσιο Νοσοκομείο.

Μπορούμε όλοι να βάλουμε τον εαυτό μας στην θέση της συναδέλφου και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει και να την βοηθήσουμε να αντιμετωπίσει την οικονομική της οφειλή, έτσι ώστε να συνεχίσει τον αγώνα της για την υγεία του παιδιού της, με την ευχή μας να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια του μικρού μας φίλου.
Αποτέλεσμα εικόνας για αλληλεγγύη
Τα πλήρη αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν στον Σύλλογο για όποιον θέλει να τα εξετάσει.



Στον παρακάτω Ερανικό Τραπεζικό Λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας 660/001608-05  με ΙΒΑΝ GR2901106600000066000160805, μπορούμε να συμβάλουμε και εμείς στον Αγώνα που δίνει η συνάδελφος. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ