Μαιευτική Κλινική σε αδιέξοδο



Νίκαια 19/12/2018

Μέσα σε ένα κλίμα ευδαιμονίας και λύτρωσης  που δημιουργείται στην «μεταμνημονιακή» υποτίθεται εποχή, στο νοσοκομείο της Νίκαιας , το Νοσοκομείο μας, τα προβλήματα όσο περνάει ο καιρός διογκώνονται.

Μετά το τεράστιο πρόβλημα στον χώρο της σίτισης, με την σοβαρή έλλειψη προσωπικού που συνεχίζει να υφίσταται, φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού και με την Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου μας. Οι συνάδελφοι στην σίτιση συνεχίζουν να εργάζονται χωρίς ρεπό και οι συνάδελφοι στην Μαιευτική κλινική αναγκάζονται να εργάζονται όχι μόνο χωρίς ρεπό αλλά και με πολλά συνεχόμενα νυχτερινά, που επιβαρύνουν περισσότερο την ήδη βεβαρυμμένη υγεία τους καταστρατηγώντας οποιοδήποτε εργασιακό δικαίωμα.
Δεν ξέρουμε αν κάποιοι θεωρούν αμελητέα τα προβλήματα υποστελέχωσης  που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, όμως ο καθένας καλείται να αναλάβει τις ευθύνες του για τις συνέπειες που έχει αυτή η υποστελέχωση, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους ασθενείς.

Απαιτούμε την άμεση λύση του προβλήματος το οποίο θα έπρεπε να έχει λυθεί εχθές. Δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον ούτε για ευχολόγια ούτε για αναμονή. 


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ