ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 21/9/2017



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
seknda.blogspot.com                                                    seknda12@gmail.com

Νίκαια 14/9/2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

    Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων καλεί τους συναδέλφους σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα « την εκβιαστική τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για την Αξιολόγηση » . Συνάδελφοι ήταν και είναι ομόφωνη η απόφασή μας για αποχή από την Αξιολόγηση με βάση τις προϋποθέσεις που θέσαμε και είναι :     Αποχή από την αξιολόγηση μέχρι να γίνει αναμόρφωση των οργανισμών. Να δοθούν καθηκοντολογία στους εργαζόμενους ανά κλάδο και κατηγορία. Να γίνουν κρίσεις προϊσταμένων που θα κρίνουν τους εργαζομένους. Διεκδικούμε ακόμα μόνιμες προσλήψεις υπαλλήλων στις κενές θέσεις του Νοσοκομείου μας για να γίνουν ανθρώπινες οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων ώστε να μπορούν να κριθούν πραγματικά για τον όγκο εργασίας που θα πρέπει να τους αναλογεί και όχι για πολλαπλάσιο λόγω συνθηκών που διαμορφώνονται από τη μη πρόσληψη προσωπικού.
 
  Η εκβιαστική τροπολογία καλεί τους αξιολογητές να βαθμολογήσουν τους υφισταμένους τους , ακόμη και χωρίς την συμπλήρωση του εντύπου από τον αξιολογούμενο . Εκβιάζει και απειλεί τους Προϊστάμενους και τους Διευθυντές, πως αν δεν συμμετέχουν στην αξιολόγηση δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες κρίσης και τοποθέτησης προϊσταμένων .

      Καλούμε τους συναδέλφους να παραστούν στην Γενική Συνέλευση
στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου
την Πέμπτη 21/9/2017 και ώρα 12:30

 ώστε να γίνει ανταλλαγή απόψεων ,  να τεθούν προβληματισμοί και ενωμένοι να δώσουμε ηχηρό παρών για ένα θέμα που μας αφορά όλους . Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη .
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΟΣ                                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΥΡΕΤΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ                                            ΚΟΥΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ