Απόφαση ΔΣ για την Αξιολόγηση

Μετά από διαλογική συζήτηση των μελών του ΔΣ των εργαζομένων αποφασίστηκε ομόφωνα η αποχή από την αξιολόγηση των εργαζομένων.

 Οι αιτιάσεις κατέληξαν σε δύο προτάσεις:

1. Αποχή από την αξιολόγηση μέχρι να γίνει αναμόρφωση των οργανισμών. Να δοθούν καθηκοντολογία στους εργαζόμενους ανά κλάδο και κατηγορία. Να γίνουν κρίσεις προϊσταμένων που θα κρίνουν τους εργαζομένους. Διεκδικούμε ακόμα μόνιμες προσλήψεις υπαλλήλων στις κενές θέσεις του Νοσοκομείου μας για να γίνουν ανθρώπινες οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων ώστε να μπορούν να κριθούν πραγματικά για τον όγκο εργασίας που θα πρέπει να τους αναλογεί και όχι για πολλαπλάσιο λόγω συνθηκών που διαμορφώνονται από τη μη πρόσληψη προσωπικού.

2. Αποχή από την αξιολόγηση που έχει στόχους αντίθετους από τα συμφέροντα μας και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού αποκλειστική δημόσια και δωρεάν υγεία υψηλής ποιότητας, δημόσιο σύστημα υγείας για όλους τους κατοίκους της χώρας. Μόνιμη δουλεία για όλους.

Η πρώτη αιτιολόγηση πέρασε από το ΔΣ με 7 – 4. Ψήφισαν υπέρ : Συρετίδης, Ίντας, Κουκιάς, Τσολάκης, Προκόπη, Καλογερόγιαννη, Αναγνωστόπουλος.
Κατά και υπέρ της δεύτερης πρότασης : Σακά, Μπουγιούκας, Κοσμοπούλου, Χάιδος.

Η τελική απόφαση θα παρθεί από την Γενική Συνέλευση την Τρίτη 13/6/2017 και ώρα 12:30 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ