Πρακτικά έκτακτου ΔΣ 14-03-2017

Πρακτικά έκτακτου ΔΣ 14-03-2017

Παρόντα Μέλη :
Συρετίδης Σπύρος , Τσολάκης Ιωάννης , Προκόπη Σωτηρία , Καλογερογιάννη Αδαμαντία , Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης , Χάιδος Νικόλαος , Σακά Μαρία , Μπουγιούκας Γεώργιος .
Απόντα Μέλη  : Ίντας Γεώργιος , Κουκιάς Κωνσταντίνος , Κοσμοπούλου Όλγα .

Θέμα : Βεβαίωση που ζητάει η Διοίκηση του Νοσοκομείου για τις Γονικές Άδειες

Μετά από διαλογική συζήτηση των παρόντων μελών , αποφασίσθηκε ομόφωνα να σταλεί έγγραφο στην Διοίκηση του Νοσοκομείου με την παρακάτω σύνταξη :

 «Σας ενημερώνουμε ότι βάση του ν.3528/07καθώς και με την εγκύκλιο Αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.53/1222/οικ.20561 , δεν προκύπτει η υποχρέωση του υπαλλήλου -χρήστη Γονικής Άδειας να προσκομίσει βεβαίωση από το σχολείο .
Μετά από προφορική επικοινωνία μας στην οποία μας ενημερώσατε , ότι έχετε αποστείλει σχετικό ερώτημα στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης  ο Σύλλογος Εργαζομένων αποφάσισε τα εξής :
Θεωρούμε υπερβάλλοντα τον ζήλο που δείχνει η Διοίκηση του Νοσοκομείου , να εφαρμόσει διατάξεις και νόμους οι οποίοι  δεν υφίστανται .
Θεωρούμε ότι η υποβολή του ερωτήματός σας θα έπρεπε να έχει προηγηθεί της απόφασης που εκδώσατε .
Σήμερα που βιώνουμε την καθημερινή και βάναυση καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων , τις περισσότερες φορές δια νόμου , δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε αποφάσεις της Διοίκησης του Νοσοκομείου που καταπατούν τα δικαιώματα των εργαζομένων . Δικαιώματα τα οποία έχουμε καθήκον και υποχρέωση να προστατέψουμε .

Ο Σύλλογος Εργαζομένων απαιτεί την ανάκληση του εγγράφου σας με Αρ. Πρωτ. 7494/17-02-2017 μέχρι την οριστική απάντηση του ερωτήματος σας από το Υπουργείο και επαναφορά στο προηγούμενο της απόφασής σας καθεστώς .

Παρέχουμε πλήρη κάλυψη στους υπαλλήλους που θα κάνουν χρήση της Γονικής Άδειας χωρίς να προσκομίσουν κανενός είδους βεβαίωση , η οποία άλλωστε δεν απαιτείτε από κανέναν νόμο .»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ