Πρακτικά Τακτικού ΔΣ της 5-12-18



Παρόντες: Συρετίδης Σπύρος, Σακκά Μαρία, Μπουγιούκας Γεώργιος, Προκόπη Σωτηρία, Καλογερόγιαννη Αδαμαντία, Κοσμοπούλου Όλγα, Χάιδος Νικόλαος, Τσολάκης Ιωάννης, Βενιέρης Μαρίνος
Απόντες: Ίντας Γεώργιος, Μοδινού Όλγα
1ο θέμα: Έλλειψη Προσωπικού ( Τραπεζοκόμες )
Μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έγινε προσπάθεια επικοινωνίας με την Διοίκηση, συμφωνήθηκε να προκηρυχθεί στάση εργασίας για την Παρασκευή 7/12 και από ώρα 12μεσ έως 5μμ. Συμφωνήθηκε στην ανακοίνωση να γράφει, προκηρύσσουμε στάση εργασίας η οποία θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σίτιση ασθενών και προσωπικού.
Συμφωνήθηκε να μοιραστεί ανακοίνωση σε ασθενείς και συνοδούς για τον λόγο της στάσης εργασίας. Συμφωνήθηκε επίσης να σταλεί έγγραφο στην ΔΥΠΕ καθώς και σε Μέσα Ενημέρωσης και φορείς.
Συζητήθηκε το ενδεχόμενο επίσκεψης στη ΔΥΠΕ για την προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος. Λόγω αδυναμίας των μελών κατά την αυριανή ημέρα δεν συμφωνήθηκε ραντεβού.
Για την έλλειψη προσωπικού στα υπόλοιπα τμήματα του Νοσοκομείου, συμφωνήθηκε να προγραμματιστεί γενική συνέλευση τον Ιανουάριο του νέου έτους, με σκοπό τις κινητοποιήσεις.
2ο Θέμα: Συμπαράσταση στο Σωματείο του Αττικού
Μετά από ψηφοφορία συμφωνήθηκε να σταλεί ανακοίνωση συμπαράστασης στο σωματείο του Αττικού για το εσωτερικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Κατά την ψηφοφορία υπεύθυνο της ανακοίνωση συμπαράστασης τάχθηκαν 7 μέλη και δύο μέλη ψήφισαν λευκό. Λευκό ψήφισαν, η Προκόπη Σωτηρία και η Καλογερόγιαννη Αδαμαντία, αιτιολογώντας την ψήφο τους, θεωρώντας το εσωτερικό πρόβλημα του σωματείου.
3ο Θέμα: Στάση Εργασίας 10/12/18
Μετά από διαλογική συζήτηση και λαμβάνοντας υπόψιν τη στάση εργασίας που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ για την ίδια ημέρα από τις 11πμ ως τις 3μμ, συμφωνήθηκε να προκηρυχθεί Σταρ στάση εργασίας για την ίδια ώρα συμμετέχοντας στη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η συνεργασία πρωτοβάθμιων σωματείων.
4ο Θέμα: Εκλογή Προεδρείου
Σε ερώτηση του κυρίου Τσολάκη αν θα γίνει η ψηφοφορία για προεδρείο η αγωνιστική συσπείρωση καθώς και η ανεξάρτητη κίνηση απάντησαν όχι.
Ο κύριος Τσολάκης είπε πως έχει τεθεί μία πρόταση για ψηφοφορία εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχει ψηφιστεί ακόμη.
Σε ερώτηση της κυρίας Προκόπη ποια είναι η πρόταση ο κ Τσολάκης επανέλαβε την πρόταση η οποία είχε ειπωθεί σε προηγούμενα διοικητικά συμβούλια.
Σε μία προσπάθεια να οριστεί διοικητικό συμβούλιο μόνο για εκλογή προεδρείου δεν μπόρεσε να συμφωνηθεί νέα ημερομηνία.

Ο Εκτελών χρέη Γραμματέα
Τσολάκης Ιωάννης

Τα Παρόντα Μέλη



1.Συρετίδης Σπύρος:

2.Σακκά Μαρία:

3.Μπουγιούκας Γεώργιος:

4.Προκόπη Σωτηρία:

5.Καλογερόγιαννη Αδαμαντία:

6.Κοσμοπούλου Όλγα:

7.Χάιδος Νικόλαος:

8.Τσολάκης Ιωάννης:



9.Βενιέρης Μαρίνος:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ